Ravintovalmennukseni perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille.

Funtkionaalinen lääketiede on potilaskeskeistä ja perustuu uusimpaan tutkimustietoon – siinä yksilö otetaan AINA kokonaisuutena huomioon.

FLT Ravintovalmennuksessa pyritään ymmärtämään yksilöllistä vaihtelua, tukemaan nimenomaan terveyttä ja toisaalta löytämään sairauksien perimmäinen syy sen sijaan että hoidettaisiin pelkkiä sairauden oireita. Huomiota kiinnitetään ruokavalion lisäksi ympäristön kuormitukseen, stressiin, infektioihin ja riittävään palautumiseen.

 

Ravintovalmennuksesta voi olla apua esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 

Ruuansulatusongelmat (närästys, ärtynyt suoli ym.)

Krooninen stressi, uupumus

Masennus

Hormonaaliset häiriöt (PMS, vaihdevuodet, kilpirauhanen)

Ylipaino

Toistuvat infektiot

Allergia ja astma

Reuma ja muut tulehdukselliset nivelsairaudet

Päänsärky, migreeni

Lisäksi ravintovalmennuksesta voi olla hyötyä erilaisissa elämäntilanteissa kuten raskaus, vauva-aika tai ikääntyminen. Toisaalta myös esimerkiksi tavoitteellinen liikuntaharrastus voi luoda erityistarpeita ravinnon suhteen.

Lisätietoja koulutuksestani löydät täältä.

Ravintovalmennus käytännössä

 

  1. Päätät ottaa hyvinvointisi omiin käsiisi.
  2. Ota yhteyttä.
  3. Täytä ja palauta esitietolomakkeet.
  4. Ensimmäinen tapaaminen 1,5 -2 h. Tarinasi, terveytesi läpikäyminen ja hoito-ohjelman luominen.
  5. Kontrollikäynti 4-6 viikon kuluttua. Jatkosta sopiminen.

Asiakkaiden kokemuksia Voimahyvinvoinnin ravintovalmennuksesta

 

Kärsin huonosta sisäilmasta johtuvista jatkuvista infektoista, väsymyksestä ja kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Nukuin huonosti ja lihoin. Tartuin tähän ruokaremonttiin viimeisenä oljenkortena kun kaikkea muuta oli jo kokeiltu eikä pidempiaikaista apua mistään ollut löytynyt.

Olen noudattanut uutta ruokavaliota muutaman kuukauden ja olen kuin eri ihminen! Elämään on alkanut tulla uusia värejä ja voin kaikin puolin paremmin. Pari ensimmäistä viikkoa olivat haastavimpia noudattaa uutta ruokavaliota, sokerista vieroittuminen aiheutti päänsärkyä  ja uusien tapojen omaksuminen haastoi. Kun uudet tavat oli opittu ei vanhaan tee enää mieli palata. Mieliala on kohentunut ja olo toiveikas.

Mahdun taas ihaniin kesävaatteisiini ja voin hyvin. Tajusin kuinka tärkeää on pitää itsestään huolta.

– Nainen 50 v

FLT-ravintovalmennuksen® periaatteet:

5 syytä valita FLT Ravintovalmennus®

 

  1. FLT Ravintovalmentajana olen saanut perusteellisen koulutuksen, joka pohjautuu uusimpaan tieteelliseen tutkimustietoon. Pohjakoulutukseni farmasialta antaa loistavat valmiudet ymmärtää elimistön biokemiallisia prosesseja.
  2. Kokonaisvaltainen kehon toimintojen osaaminen antaa valmiuden juuri Sinun oireidesi ymmärtämiseen ja juurisyyn löytämiseen. Tarve lisätutkimuksiin ja lääkärillä käyntiin arvioidaan aina.
  3. Hoito-ohjelma räätälöidään aina yksilöllisten tarpeiden pohjalta ja sopimaan juuri Sinun arkeesi sopivaksi. Tarvittaessa opastusta kädestä pitäen.
  4. FLT Ravintovalmentajalla on aikaa kuunnella ja olla läsnä. Valmennuksessa saat aina myös henkistä tukea ja uskoa parempaan terveyteen. Kontrollikäynnit AINA.
  5. Tähdätään aina pitkäaikaisten ratkaisujen löytämiseen – ei tiukkaa dieettiä – hyvinvoinnin ja terveyden kokonaisvaltainen lisääminen.

 

Olipa tilanteesi kuinka ”toivoton” tahansan – askel ja muutos kerrallaan onnistumme!