Ota yhteyttä Investoi itseesi

HIERONTAHOIDOT

 

Alla on kuvattu esimerkein millaisia hoitoja halutussa ajassa voitaisiin tehdä. Hoitosuunnitelma tehdään kuitenkin aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ensimmäiselle käyntikerralle kannattaa varata 60 minuutin aika – ajan voit varata ajanvarauksesta.

30 minuuttia

 

Sopiva aika keskittyä johonkin rajatulle ongelma-alueelle, esimerkiksi niskan ja kallonpohjaan kiristykseen, pakottaviin penikoihin tai pakaroiden jumitukseen. Voit kysyä aika akuuttiin tarpeeseen aina puhelimitse.

30 e

45 minuuttia

 

Sopii esimerkiksi niska-hartiaseudun käsittelyyn ja tai kevyeen jalkojen käsittelyyn.  Tässä ajassa pystytään toteuttamaan rentouttaa hoito ja keskittymään tiettyihin ongelmakohtiin. Sopii myös silloin kun säännöllisillä hoitokerroilla on jo saavutettu hyvä tasapaino.

35 e

60 minuuttia

 

Sopiva aika pidempään rentoutumiseen ja syvempään keskittymiseen halutulle alueelle. Esimerkiksi jalat tai selkä ovat sopivia kohteita. Suositeltava vähimmäispituus ensimmäiselle käyntikerralle.

40 e

90 minuuttia

 

Sopii hieman suurempien kokonaisuuksien käsittelyyn, esimerkiksi jalat ja selkä. Yksilöllisesti ongelmatilanteissa voi olla myös järkevää käyttää tämä pidempi aika keskittyen hoitamaan rajattuakin aluetta perinpohjaisesti. Esimerkiksi käsien puutuminen tai selän kiputilat saattavat vaatia pidemmän käsittelyajan.

52 e

120 minuuttia

 

Hierontahoitojen kuningas. Sinulle, joka haluat kerralla laajemman käsittelyn ja kehosi on tottunut säännöllisiin hierontahoitoihin. Esimerkiksi urheilua harrastaville tai raskasta fyysistä työtä tekeville.

75 e

Huolet pois

 

75 minuutin mittainen hoito, jossa keskitytään yläselän, hartioiden ja niskan käsittelyyn. Hoitoon kuuluu myös rentouttava kasvojen ja kallon käsittely, jolla saadaan varmistettua maksimaalinen rentoutuminen. Hoidon aikana taustalla soi rentouttava musiikki ja halutettasi voimme käyttää rentouttavia eteerisiä öljyjä diffuuserin avulla. Erinomainen lahja kenelle tahansa!

50 e

SARJAHOIDOT HIERONTAAN

 

Ostamalla sarjakortin tulet yleensä käyneeksi hieronnassa säännöllisemmin. Lihasten hyvinvointi on turvattu ja samalla säästät rahaa.

5 x 45 min  –  157 e

10 x 45 min  –  360 e

5 x 60 min  –  180 e

10 x 60 min  –  360 e

5 x 90 min  –  225 e

10 x 90 min  –  450 e

FLT RAVINTOVALMENNUS®

Ensimmäinen käynti

 

Kestää 1,5 – 2 h. Tällä käynnillä lähdetään liikkeelle, tarinasi hahmotellaan ja terveydellisiin ongelmiisi pureudutaan perinpohjaisesti. Ruokavalio ja muut hyvinvoinnin osa-alueet käydään läpi tarpeen mukaan ja yhteistyössä lähdetään suunnittelemaan hoito-ohjelmaa. Saat kirjallisia ohjeita heti mukaasi ja lähipäivinä kattavamman paketin.

150 e

Tunnin kontrollikäynti

 

Arvioidaan hyvinvointisi kehittymistä esimerkiksi oirekyselyn tai ruokapäiväkirjan perusteella. Täydennetään hoito-ohjelmaa käytännöllisillä vinkeillä ja mietitään esimerkiksi ravintolisien tarvetta. Käydään läpi juuri Sinua askarruttaneita terveyteesi liittyviä asioita.

 

Tunnin kontrollikäynti sopii myös silloin kun haluat yleisiä vinkkejä terveysongelmien ehkäisyyn, ohjausta urheiluravitsemukseen tai suolistovaivoihin. Panostamalla omaan henkilökohtaiseen ravitsemukseen voit helposti lisätä omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi.

85 e

Laaja hyvinvointipaketti

 

Sopii silloin kun haluat apua kroonisen sairauden hoitoon, tiivistä tukea painonhallintaan tai muuhun suurempaan elämäntapamuutokseen. Sisältää kahden tunnin mittaisen alkukartoituksen sekä tunnin mittaisen kontrollikäynnin 4-6 viikon päähän. Lisäksi saat tarkat kirjalliset ohjeet sekä mahdollisuuden täydentäviin kysymyksiin ensimmäisen kuuden viikon ajan.

Kontrollikäynneillä arvioidaan saavutettuja tavoitteita, hiotaan ja täydennetään hoito-ohjelmaa tarpeen mukaan. Ravinnon lisäksi arvioimme unesi laatua, stressitasojasi sekä elämäntilanteeseen sopivaa liikuntaa.

Asiakkaan kanssa käydään läpi aina mm. nämä asiat:

  • Nykyinen ruokavaliosi ja mahdolliset ravitsemusvirheet
  • Akuutit terveysongelmat
  • Aikaisemmat sairaudet/lääkitykset
  • Muut terveyteen vaikuttavat asiat kuten ympäristöaltisteet, infektiot ym.
  • Tarpeet ravintolisien käytölle terveyden edistämiseksi

260 e

 

MUU RAVINTO-OHJAUS

Hyvinvointia raskauteen

 

75 minuutin mittainen perehtyminen raskaudenaikaiseen ravitsemukseen. Käyntikerralla käydään läpi täytetty ruokapäiväkirja ja mietitään yksilöllisesti hyvinvointia raskausaikana – sekä Sinun että pienokaisesi näkökulmasta. Ruokavalion lisäksi raskausaikana voi olla hyvä käyttää ravintolisiä saavuttaakseen optimaalisen hyvinvoinnin kummallekin.

90 e

 

Ryhmät & luennot

 

Onko Sinulla ystävä, perhe, työporukka tai joukkue jonka kanssa kaipaisitte samantyyppistä ohjausta ravitsemukseen?

Tai tuntuisiko painonhallinta tai immuunipuolustuksen parantaminen paremmalta ryhmätuen voimalla?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan Teidän porukalle sopiva kokonaisuus.

 

Hinta sovitaan erikseen

NEUROSONIC

Rentouttavat ohjelmat

 

Lihasjännityksen, kipujen ja päänsäryn hoitoon. Lyhyet ohjelmat soveltuvat hyvin myös keskelle päivää. Pidemmät ohjelmat sopivat erinomaiseti unihäiriöiden hoitoon ja stressin lievitykseen. Pisin ohjelma sisältää monipuolisesti useita palauttavia ja rentouttavia jaksoja.

 

10 min – 12 e

20-25 min – 25 e

39 min – 32 e

Palauttavat ohjelmat

 

Fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää verenkiertoa ja lymfanestekiertoa. Edistää unenlaatua. Pidempi ohjelma erityisesti illalla rauhoittumisen edistämiseen, sillä se tarjoaa apua unenlaadun parantamiseen ja kivun lievitykseen.

 

37 min – 32 e

41 min – 32 e

Aktivoivat ohjelmat

 

Lyhyempi ohjelma aktivoi vireystilaa , boostaa aineenvaihduntaa sekä lievittää lihasjännitystä. Vaikutus on välitön. Pidempi ohjelma aktivoi koko kehoa tehokkaasti ja sopiikin erityisesti aktiiviliikkujille sekä neurologiseen kuntoutukseen.

12 min – 12 e

24 min – 32 e

HUOM! Tällä hetkellä Neurosonic ainoastaan kotiinvuokrauksessa 120 e / viikko. Varauksia voit tehdä koska tahansa ottamalla yhteyttä 🙂